GYIK

Utazó nevének módosítása

 

A foglalás elkészítése után nincs lehetőség az utazó nevének módosítására. Minden esetben a név megadásakor bizonyosodjon meg róla, hogy nevet az utazáshoz használt okmányban szereplő módon adta meg. Ne használjon ékezeteket, valamint kötőjelet.

 

Jegykiállítási határidő

 

A légitársaságok a foglalás visszaigazolásakor tájékoztatást adnak, hogy a kiválasztott díjtétel megvásárlására meddig van lehetőség. Általánosságban a legkedvezőbb díjtételek 24-72órás fizetési/ jegykiállítási feltételekhez kötöttek. Az árakat azonban az árfolyam ingadozások miatt csak a foglalás napjára garantálják.

 

Repülőjegy módosítása , lemondása a jegykiállítása után

 

a megvásárolt díjtétel szabályainak megfelelően van illetve  nincs mód a módosításra. A foglalás elkészítésekor a rendszer  tájékoztatást nyújt a díjtétel  szabályairól. Amennyiben a díjtétel módosítható és Ön változtatni szeretne, lépjen kapcsolatba irodánkkal.

 

Sikeres foglalás


A rendszer a repülőjegy foglalást követően automatikusan elkészíti a visszaigazolást, melyet az Ön által megadott e-mail címre küld el. A foglalási visszaigazolás önmagában még nem jogosít utazásra. Elektronikus jegyét a határidőig befizetett teljes összeg megérkezését követően a foglaláskor megadott e-mail címre csatolt dokumentum formájában küldjük el.
Bankkártyával történő sikeres fizetés esetén a repülőjegy e-mailben, elektronikus formában automatikusan jut el (a foglalási visszaigazolás mellékleteként az elektronikus jegy is csatolva van). Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg az Ön címére, minden esetben kollégáinkat kell keresni a foglalást követő első nyitva tartási nap végéig, a megadott elérhetőségeken.(e-mail: repjegy@united4-concordetravel.hu , Tel: (36-1) 301 8040, cím: 1062. Budapest, Andrássy út 56.)

Mi lehet az oka, ha a rendszer elutasítja a fizetéshez használt hitelkártyát

 

Oldalunkon az alábbi kártyatípusokkal tud fizetni: Dombornyomott Visa,  Mastercard, Amex).Az Electron kártyáknál (nem dombornyomott) a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát.
Elutasítás oka lehet:
 - napi költési limit, amit már Ön túllépett
 - nincs kellő fedezet a kártyán a tranzakcióra

Van e lehetőség letölteni az elektronikus repülőjegyemet

 

A foglalási szám (6 karakter) ismerete szükséges ahhoz, hogy a www.viewtrip.com oldalon a foglalását illetve az elektronikus jegyét elő tudja hívni és ki tudja nyomtatni.

 

Részletes járatinformáció és poggyász szabályzat

 

A viewtrip.com oldalon az elektronikus jegye mellett részletes foglalási összesítőjét is elő tudja hívni. Itt megtalálja a befoglalt járatokra vonatkozó részletes információt, um. repülőtéri terminál információt, járatszám, géptípus, fedélzeti ellátás, kézi illetve feladott poggyász keretek. Természetesen irodánk készséggel áll rendelkezésére ezen kérdések megválaszolásában.