Rólunk

Közel 20 éve alakult United-4 Concorde Travel rendelkezik a teljes körű utazási tevékenységhez szükséges valamennyi engedéllyel, annak garanciáival és feltételeivel. Hosszú évek gondos munkája alatt kialakított hazai és nemzetközi partnerkapcsolataink, a munkatársaink szakértelme, rugalmas ügyintézése eleget tesz a legmagasabb szintű elvárásoknak.

Tagjai vagyunk több magyar és nemzetközi idegenforgalmi szervezetnek:

Kiutazási szolgáltatásaink:

Cégünk tagja a United 4 repülőjegy-értékesítő egyesülésnek. A négy magyar tulajdonú utazási iroda összefogásának eredménye, hogy a légitársaságokkal utasaink számára legkedvezőbb szerződéseket tudjuk kötni, így most Magyarországon a 10 legeredményesebb repülőjegy-értékesítő iroda között vagyunk.

A Magyarországon jelen levő jelentős légitársaságokkal szerződésben állunk, így első kézből értesülünk a kedvezményes akciós jegyekről. Igyekszünk elsődlegesen ügyfeleink kívánságait és érdekeit figyelembe véve megtenni utazási ajánlatainkat. A megrendeléseket a lehető legrövidebb határidőn belül, általában a munkanap végéig a legkedvezőbb áron igazoljuk vissza.

Beutazási szolgáltatásaink:

Cégünk működése során számos referencia értékű rendezvényt, szakmai - és incentive utazást szerveztünk meg, nagy külföldi és belföldi cégek, vállalatok igénye szerint.